A jövő fenntartható partnere

Az ECO-FIRST Hulladék Kereskedelmi Kft. mindennapi munkája során komplex hulladékgazdálkodási tevékenységet végez, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdaság elvei mellett.

60000 +

tonna biogáz alapanyag évente

10000

háztartás áramellátása

10 +

10 éves szakértői múlt

100 %

magyar tulajdon, tőzsdei jelenlét

Mi a cégfilozófiánk?

Simon Anita 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a környezetiparon belül, leginkább a szerves hulladékok piacán, a biogáz üzemi hasznosításra alkalmas alapanyagok kezelése a fő profilja. A hulladék hasznosítást inspiráló lehetőségnek tekinti, a WASTE to ENERGY stratégiai irányok mellett a körforgásos gazdaság elkötelezett híve.

Cégünk hisz a körforgásos gazdaságban, hulladékgazdasági folyamatainkat mindig a komplex és fenntartható mód vezérli. Elkötelezettek vagyunk az üzleti, környezeti és társadalmi fenntarthatóság iránt – jövőbeli terveink is mind erre fókuszálnak.

A legnagyobb értékünk és feladatunk, hogy a hulladékra ne problémaként, hanem inspiráló lehetőségként tekintsünk.

Az ALTEO Nyrt. a 2019 januárjában létrehozott Hulladékgazdálkodási Divíziójának első akvizíciójaként az ECO-FIRST Kft. 66,6 százalékos tulajdonrészese lett. Az ECO-FIRST Kft.-t 2017-ben alapították hulladékkereskedelmi szolgáltatási tevékenység folytatása céljából.

A társaság nagyvállalatok részére nyújt hulladék management szolgáltatásokat, és új, komplex irányok kialakításában is közreműködik, a modern hulladékgazdálkodási piaci igények mentén. Szolgáltatásai között elsősorban az áruházi hulladékok gyűjtése, biogáz üzemi szolgáltatások, folyékony alapanyagok logisztikai szállítása, valamint a komplex hulladékgazdálkodási és fenntarthatósági szolgáltatások szerepelnek.

A társaság partnerei elsősorban olyan – tevékenységük kapcsán jelentős hulladékmennyiséget generáló – vállalatok, amelyek az üzleti stratégiájuk tekintetében kiemelt figyelmet fordítanak a szolgáltatásaik környezeti hatásaira, és keresik az előremutató megoldásokat, amelyek hulladékgazdálkodási folyamataikat komplex és fenntartható módon támogatják.

Miért az ECO-FIRST Kft. az Ön Partnere?

Az ECO-FIRST komplex hulladékgazdálkodási tevékenységet végez nagyvállalatoknak